Pengganti Kepada Gula Putih - Gula Asli Dari Daun Stevia. Klik untuk Info

Promosi Magic Cookies Maker / Mesin Mee / Mesin Pasta / Mesin Tart, Biskut Raya, Cookies!!

Magic Cookies Maker a.k.a Pasta Maker a.k.a Mesin Mee, a.k.a Mesin Tart Gulung

berminat? jangan tunggu lama-lama. boleh email wani di: syazwaniadnan@gmail.com

Monday, February 15, 2010

Carrot Cake Decorations part 2

ha, kan dah kata. mmg ada gambar2 carrot cakes ni menunggu dlm Q. hehe
dlm banyak2 order yang wani dapar, carrot cake la paling banyak ditempah. sebabnye? sebab, carrot cake kan all time favourite ;) tua/muda, mmg suka carrot cake. hehe. kebanyakan peng-order terpengaruh ngan promosi yg mama buat (sebab mama sendiri memang sangat suka ngan carrot cake). last2, ada yang order sampai 2-3kali. hehe alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.
silalah menjamu mata lagi ye.


kek ni terlebih tinggi sbb wani malas nk trim benjol dia. hehe
so, time melepa cream cheese, mmg kena ikut benjol yang paling tinggi lah. hehe =D


kek ni, dh habis idea nk deco mcm mana. time tu buttercream tak cukup. topping cream cheese dh habis.
last2, gunalah piping jelly untuk deco. hihi. hantam saja.. kek ni dr isteri untuk suaminya..


yang ni, diorder oleh mama sendiri! hihi
taklah, wani saje2 buat kat mama untuk jamuan hari guru di sekolah dia.
mama mmg minat giler kt carrot cake!

yang dh pandai buat carrot cake, sila buat ye.. jgn malas2.. yang malas, nk tempah boleh.
weekend only.. hehe XD

okeh, nanti sambung lagi! haha

2 comments:

afeefah sza said...

wuyoo..terer nye kak wani..tabik tabik..wink~

pwincess D said...

nicely decorated,nak satu slice bleh?hehe ...mama akk pun suke giler carrot cake ... dia pun cikgu jugak :)