Pengganti Kepada Gula Putih - Gula Asli Dari Daun Stevia. Klik untuk Info

Promosi Magic Cookies Maker / Mesin Mee / Mesin Pasta / Mesin Tart, Biskut Raya, Cookies!!

Magic Cookies Maker a.k.a Pasta Maker a.k.a Mesin Mee, a.k.a Mesin Tart Gulung

berminat? jangan tunggu lama-lama. boleh email wani di: syazwaniadnan@gmail.com

Wednesday, February 17, 2010

UPDATED~ Sneak Peek *__^ (teka-teki)

selingan di tengahari yang panas.. hehe



cuba teka, apa dalam gambar ni.. hehe..

klunya: ini salah satu makanan untuk gantikan nasi bagi orang dalam low carb diet. hohoho.
sile tinggalkan jawapan dalam ruangan komen ye! ;)

selamat mencuba~

thanks pada yg sudi komen. hehe.
k.ninoZ kt facebook.
kak ina & Along.

jawapannya adalah:
Grated Cauliflower, pastu Steamed, and serve!
n wani sprinkle sket ground black pepper and letak butter sket.
boleh ganti nasi. low in carbohydrates! cubalah~ hehe

'nasi' ni juga dikenali dengan nama Faux Rice.
kalau search kt utube, banyak recipe psl ni. yang buat mcm nasi goreng pun ada!

tocey2 ^^,

5 comments:

hana said...

akak nak teka!! kentang sagat! agaknyer lah! hihihi.. nnti ader jwpn lain akak dtg blk! aci tak?? kekekekeee

HomeKreation said...

Rasa nya bunga kubis parut + kelapa + mentega...betul tak? Kalau betul dapat adiah ke?....kekeke

kak ina kl said...

ada kelapa..ada jagung dalam tin..pastu ada mentega..yang kuning tu cam nestum ajer..sajer ajer nak meneka..

HomeKreation said...

yeyyyy... betul lah tekaan Along...mana adiah nya...?!

|| syazwaniadnan || said...

k.ina a.k.a hana
uiks, org diet low carb pantang makan segala jenis ubi ni kak! hehe :D

Along
pandai along teka! tp part kelapa parut tu sikit saja salah. hehe :D nk hadiah ke? alamak! kena pk jap ni. hehe.

kak Ina KL
alamak k.ina, wani tgk update entry sbnrnye time tu. tp xpe, thanks sbb sudi meneka ;)